Bruslami po Mare

Ani neviem, ako som sa tam dostala. Vlasne som na brusliach nestála snáď od prvého stupňa základnej školy. A hneď na Maru. Čakala som pár riadnych papuliakov, že by sa snáď až celá Mara zatriasla. Našťastie a hlavne napočudovanie sa nič také nekonalo. Dokonca som ani raz nepadla! I hafan ma strážil ako oko v hlave a nepohol sa odo mňa ani na krok. (veď kto iný by sa oňho tak znamenite staral a kŕmil? :-) 


No skrátka nám tu zamrzla Mara (nečakane ako každú zimu). A tak som bola postavená pred otázku: korčulovať, či nekorčulovať? Navyše som takto na zamrznutej Mare stála prvý krát (no moc bezpečné mi to neprišlo a aj pocit to umocňoval). A tak som sa len odvážila trochu na kraji pošmýkať. Druhý krát to už šlo na ostro: korčule na nohy a dokonca som prekorčuľovala celú Trnoveckú zátoku. Ľad bol síce trochu hrboľatý, dobrý bol len na odhrnutom ihrisku, kam chalani chodia hrávať hokej. Aj ma to začalo baviť, len tie omrznuté prsty na nohách...

No vraj sa v zime dá z Trnoveckej zátoky prekorčuľovať až na Dechtáre! Len to musí mrznúť a mrznúť! Tak nech len mrzne, i keď momentálne prší, joj! Mohli by prísť dáke riadne mrazy nech je zima tuhá ako na Sibíri! A môžeme sa veselo brusliť po zamrznutej hladine! Už sa teším!

Viac zimných aktivít na DiscoverLiptov.com

Fotogalérie

 

Na 3 krale
Na brusliach!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Okolo Liptovskej Mary

Tvorba s deťmi z odpadu

Na Babky!